Over Ons

Over Ons

Wij richten ons voornamelijk tot zelfstandigen en verenigingen om hun activiteiten kenbaar te maken aan een breder publiek via een eigentijdse website.

Ontwerp

Een website is het uithangbord van je bedrijf of organisatie en zorgt ervoor dat je activiteiten bekend worden bij een  groter publiek. Tijdens het ontwerp van een website houden we rekening met de huisstijl, behoeften of specifieke wensen en gaan we in een aantal stappen naar een concreet uitgewerkt voorstel.

Domeinnaam

Wil je een nieuwe website, dan heb je ook een domeinnaam nodig. Check of jouw domeinnaam nog beschikbaar is op DNS Belgium en wij reserveren deze alvast voor je.

Webruimte

Wij bieden eveneens een aantal hosting-pakketten aan. Heeft u reeds aan eigen provider, geen probleem. Ofwel verhuizen we de website naar onze eigen diensten, ofwel bouwen we de website en plaatsen deze dan online op een webruimte van je keuze.

Maatwerk

Heb je een specifieke oplossing nodig? Wij programmeren in PHP, indien nodig met achterliggende MySQL database.

 

Onze websites

Onze websites zijn voorzien van een handig content management systeem. Afhankelijk van de beschikbare opties bieden we de mogelijkheid tussen CMS Made Simple en Wordpress. Een op maat uitgewerkt beheerderssysteem kan uiteraard ook.